Αερομεταφορές

Οι εμπειρογνώμονες της Fraport Greece είναι υπεύθυνοι κυρίως για τη διαχείριση των τερματικών σταθμών και την κυκλοφορία.

Η διαχείριση των τερματικών σταθμών περιλαμβάνει τη συνολική διαχείριση των τερματικών εγκαταστάσεων και τη βελτιστοποίηση των συνθηκών για τους επιβάτες στα 14 ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια. Η διαχείριση της κυκλοφορίας αφορά την ανάπτυξη δρομολογίων, για παράδειγμα την καθιέρωση και διατήρηση επαφών με τις αεροπορικές εταιρείες.

Στόχος μας είναι η αύξηση της επιβατικής κίνησης και η επέκταση της τουριστικής περιόδου, σε συνδυασμό με την εγγύηση για ασφάλεια και ομαλή λειτουργία των επιβατικών ροών.


Αεροναυτικά Τέλη

Πρόσκληση σε έκτακτη διαβούλευση για τα αερολιμενικά τέλη του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης (SKG) στις 29  Ιουλίου 2016

Απόφαση σχετικά με τον καθορισμό των ρυθμιζόμενων αεροναυτικών τελών για το αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης (SKG)

Τα αεροναυτικά τέλη για κάθε ένα από τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια θα είναι σε ισχύ από την ημέρα μεταβίβασης της διαχείρισης των αεροδρομίων στη Fraport Greece και μπορείτε να τα κατεβάσετε παρακάτω:

Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης (SKG)

Αεροδρόμιο Ακτίου (PVK)

Αεροδρόμιο Ζακύνθου (ZTH)

Αεροδρόμιο Καβάλας (KVA)

Αεροδρόμιο Κέρκυρας (CFU)

Αεροδρόμιο Κεφαλλονιάς (EFL)

Αεροδρόμιο Χανίων (CHQ)

Αεροδρόμιο Κω (KGS)

Αεροδρόμιο Μυκόνου (JMK)

Αεροδρόμιο Μυτιλήνης (MJT)

Αεροδρόμιο Ρόδου (RHO)

Αεροδρόμιο Σάμου (SMI)

Αεροδρόμιο Σαντορίνης (JTR)

Αεροδρόμιο Σκιάθου (JSI)


Επιβατική Κίνηση

Συνολικά τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια εξυπηρέτησαν περισσότερους από 23 εκατομμύρια επιβάτες το 2015 (+6%). Τους πρώτους μήνες του 2016 τα στοιχεία είναι ενθαρρυντικά σε σχέση με το 2015.


Ώρες Λειτουργίας

Για να δείτε τις ώρες λειτουργίας για κάθε αεροδρόμιο, κάντε κλικ εδώ.

Νομικές Πληροφορίες| Πολιτική Απορρήτου / Προστασία Προσωπικών Δεδομένων| Χάρτης Ιστοσελίδας