Σχετικα με εμας

Μέτοχοι

Οι μέτοχοι της Fraport Greece είναι ο γερμανικός διαχειριστής αεροδρομίων Fraport ΑG και ο ελληνικός Όμιλος Κοπελούζου, δύο εταιρείες με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία, σε παγκόσμιο επίπεδο, στη διαχείριση αεροδρομίων. Η Fraport Greece θα επωφεληθεί από το δίκτυο συνεργασιών που έχουν οι μέτοχοί της και θα τηρήσει τα διεθνή αποδεκτά εταιρικά πρότυπα στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια.

Μάθετε περισσότερα
Βιωσιμοτητα

Εταιρικές Αξίες

Η Fraport Greece επικεντρώνεται σε ένα βιώσιμο μέλλον, δηλαδή σε ένα μέλλον που διαμορφώνεται με υπεύθυνο τρόπο. Αυτό ισχύει για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη της εταιρείας, τους εργαζόμενους, τις τοπικές κοινότητες. Η Fraport Greece αντιλαμβάνεται την αειφόρο ανάπτυξη ως μια συνεχή διαδικασία και αυτό είναι που στηρίζει την καθημερινή λειτουργία της. H Fraport Greece έχοντας υψηλές απαιτήσεις επιδιώκει να αποτελεί έναν υπεύθυνο εργοδότη και έναν αξιόπιστο επιχειρηματικό εταίρο.

Μάθετε περισσότερα
Υπηρεσιες
Αερομεταφορές

Οι εμπειρογνώμονες της Fraport Greece είναι υπεύθυνοι κυρίως για τη διαχείριση των τερματικών σταθμών και την κυκλοφορία.

Η διαχείριση των τερματικών σταθμών περιλαμβάνει τη συνολική διαχείριση των τερματικών εγκαταστάσεων και τη βελτιστοποίηση των συνθηκών για τους επιβάτες στα 14 ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια. Η διαχείριση της κυκλοφορίας αφορά την ανάπτυξη δρομολογίων, για παράδειγμα την καθιέρωση και διατήρηση επαφών με τις αεροπορικές εταιρείες.

Στόχος μας είναι η αύξηση της επιβατικής κίνησης και η επέκταση της τουριστικής περιόδου, σε συνδυασμό με την εγγύηση για ασφάλεια και ομαλή λειτουργία των επιβατικών ροών.

Μάθετε περισσότερα
Άλλες Δραστηριότητες

Η Fraport Greece αναπτύσσει εμπορικές ιδέες για Duty Free, λιανεμπόριο, τρόφιμα και ποτά, στάθμευση στους χώρους των αεροδρομίων, διαφήμιση και άλλες δραστηριότητες σε κάθε ένα από τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια της Ελλάδας.

Μάθετε περισσότερα
B2B

Ανακαλύψτε ευκαιρίες συνεργασίας, διαφημιστικούς χώρους και προωθητικές ενέργειες που προσφέρονται από τα 14 αεροδρόμια.

Μάθετε περισσότερα