Νέα

Σε αυτήν την ενότητα θα βρείτε ειδήσεις που σχετίζονται με την Fraport Greece.

Αρχείο
2024
Όλοι οι μήνες
26.03.2024
Πραγματοποιήθηκε το 3o Ετήσιο Συνέδριο Θεμάτων Συμμόρφωσης, σύμφωνα με τις κανονιστικές απαιτήσεις του Οργανισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Ασφάλεια της Αεροπορίας (EASA)

Διαρκής συμμόρφωση με τις Κανονιστικές Απαιτήσεις του EASA για τα 14 Περιφερειακά Αεροδρόμια που διαχειρίζεται και λειτουργεί η Fraport Greece

15.02.2024
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη άσκηση μερικής κλίμακας στο αεροδρόμιο Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης»

Η Fraport Greece, φορέας διαχείρισης και λειτουργίας των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στην Ελλάδα, πραγματοποίησε με επιτυχία, σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς, προγραμματισμένη άσκηση μερικής κλίμακας (Emergency Exercise) στο αεροδρόμιο Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης».

25.01.2024
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη άσκηση ευρείας κλίμακας στο αεροδρόμιο Κεφαλονιάς «Άννα Πολλάτου»

Η Fraport Greece, φορέας διαχείρισης και λειτουργίας των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στην Ελλάδα, πραγματοποίησε με επιτυχία, σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς, προγραμματισμένη άσκηση ευρείας κλίμακας (Emergency Exercise) στο αεροδρόμιο Κεφαλονιάς «Άννα Πολλάτου».

12.01.2024
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη άσκηση αποχιονισμού στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία»

Η Fraport Greece, φορέας διαχείρισης και λειτουργίας των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στην Ελλάδα, πραγματοποίησε με επιτυχία, σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς, προγραμματισμένη άσκηση αποχιονισμού (Snow Clearing Exercise) στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία».

14.12.2023
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη άσκηση ευρείας κλίμακας στο αεροδρόμιο Κέρκυρας «Ιωάννης Καποδίστριας»

Η Fraport Greece, φορέας διαχείρισης και λειτουργίας των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στην Ελλάδα, πραγματοποίησε με επιτυχία, σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς, προγραμματισμένη άσκηση ευρείας κλίμακας (Emergency Exercise) στο αεροδρόμιο Κέρκυρας «Ιωάννης Καποδίστριας».

12.12.2023
Η Pret A Manger ανοίγει το πρώτο της κατάστημα στην Ελλάδα σε συνεργασία με την SSP και τη Fraport Greece

Η Pret A Manger σε συνεργασία με τον κορυφαίο όμιλο τροφίμων και ποτών SSP και τη Fraport Greece, ανοίγει τα πρώτα Pret shops στην Ελλάδα.

04.12.2023
Η Fraport Greece διοργάνωσε Ημερίδα για τον Τουρισμό στη Λέσβο, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Β. Αιγαίου

Με πρωτοβουλία της Fraport Greece, πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Λέσβου, στα τέλη Νοέμβρη, μία ιδιαίτερα παραγωγική Ημερίδα για τον Τουρισμό, παρουσία του Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου κ. Κώστα Μουτζούρη και διακεκριμένων εκπροσώπων από τον χώρο του τουρισμού.

21.11.2023
Fraport Greece: Η επιτυχημένη πορεία των 14 Περιφερειακών Αεροδρομίων της Ελλάδας και οι νέες προκλήσεις για τις αερομεταφορές και τον τουρισμό

Στο πλαίσιο της συνολικής ενημέρωσης του κοινού, για την πορεία των 14 Περιφερειακών αεροδρομίων της Ελλάδος, η Fraport Greece, φορέας Διαχείρισης και Λειτουργίας αυτών, παρέθεσε γεύμα ενημέρωσης με συμμετέχοντες τους εκπρόσωπους του τύπου, αναδεικνύοντας τα επιτεύγματα και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν τον τομέα των αερομεταφορών και του τουρισμού στη χώρα.

13.11.2023
Δεύτερη φάση των εργασιών αναμόρφωσης και ανακατασκευής διαδρόμου στο Αεροδρόμιο της Κέρκυρας «Ιωάννης Καποδίστριας»

Στο πλαίσιο του έργου της περαιτέρω πολυεπίπεδης αναβάθμισης των περιφερειακών αεροδρομίων και έχοντας ήδη ολοκληρώσει την πρώτη φάση της αναμόρφωσης και ανακατασκευής του διαδρόμου του Αεροδρομίου της Κέρκυρας «Ιωάννης Καποδίστριας», η Fraport Greece, φορέας διαχείρισης και λειτουργίας των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στην Ελλάδα θα προχωρήσει στη δεύτερη φάση των επιμέρους εργασιών, σε αυτό.

18.10.2023
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη άσκηση ευρείας κλίμακας στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης «Οδυσσέας Ελύτης»

Η Fraport Greece, φορέας διαχείρισης και λειτουργίας των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στην Ελλάδα, πραγματοποίησε με επιτυχία, σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς, προγραμματισμένη άσκηση ευρείας κλίμακας (Emergency Exercise) στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης «Οδυσσέας Ελύτης».

27.09.2023
Ελληνικό Πρωϊνό στο Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία»

Μία εκδήλωση της Fraport Greece, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, που «ταξιδεύει τις αισθήσεις…»

28.07.2023
Ανακοίνωση για πτώση ιδιωτικού ελικοπτέρου στο αεροδρόμιο Σάμου "Αρίσταρχος ο Σάμιος"

Σήμερα 28 Ιουλίου και ώρα 08:30, ιδιωτικό ελικόπτερο κατέπεσε στο διάδρομο του αεροδρομίου Σάμου «Αρίσταρχος ο Σάμιος» κατά τη διάρκεια της προσγείωσής του. Το ελικόπτερο είχε αναχωρήσει νωρίτερα από το νησί της Πάρου, με τελικό προορισμό  το Bodrum, Τουρκίας και ενδιάμεσο σταθμό ανεφοδιασμού, τη Σάμο.

23.07.2023
Ανακοίνωση σχετικά με το αεροδρόμιο Ρόδου Διαγόρας

Με αφορμή τις εκτεταμένες πυρκαγιές στο νησί της Ρόδου, η Fraport Greece θα ήθελε να ενημερώσει το επιβατικό κοινό πως το Αεροδρόμιο Ρόδου "Διαγόρας" βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία, ενώ παράλληλα, όλο το προσωπικό και οι συνεργάτες του αεροδρομίου καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε να εξυπηρετηθούν οι χιλιάδες των τουριστών που επιθυμούν να αναχωρήσουν από το νησί, πάντα σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές.

23.06.2023
Η Fraport Greece προσφέρει νέο αναπτυξιακό κίνητρο για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου

Η Fraport Greece παραμένοντας συνεπής στη δέσμευσή της για τη στήριξη του ελληνικού τουρισμού, συμβάλλει έμπρακτα στην εθνική προσπάθεια για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου με την εφαρμογή νέου αναπτυξιακού κινήτρου για την προσέλκυση επιπλέον επιβατών κατά τους περιφερειακούς μήνες.

24.05.2023
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη άσκηση ευρείας κλίμακας στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία»

Η Fraport Greece, φορέας διαχείρισης και λειτουργίας των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στην Ελλάδα, πραγματοποίησε προ μερικών ημερών με επιτυχία, σε συνεργασία με την AEGEAN και με όλους τους αρμόδιους φορείς, προγραμματισμένη άσκηση ευρείας κλίμακας (Emergency Exercise) στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία».

15.05.2023
14th ACI EUROPE RACE 2023 (Regional Airports Conference & Exhibition 2023)

Πράσινη μετάβαση, ψηφιοποίηση και συνεργασίες, οι βασικές προτεραιότητες των ευρωπαϊκών περιφερειακών αεροδρομίων.

04.04.2023
Η Fraport Greece φιλοξενεί τη 14η ετήσια συνάντηση των Διαχειριστών Ευρωπαϊκών Αεροδρομίων (ACI EUROPE 14th Regional Airports Conference & Exhibition, RACE 2023)

Η Fraport Greece, φορέας διαχείρισης και λειτουργίας των 14 περιφερειακών αεροδρομίων έχει την τιμή να φιλοξενήσει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τη 14η ετήσια συνάντηση των Διαχειριστών Ευρωπαϊκών Αεροδρομίων (ACI EUROPE 14th Regional Airports Conference & Exhibition, RACE 2023), η οποία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 25-27 Απριλίου 2023, στα Χανιά της Κρήτης.

21.03.2023
Το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» βραβεύθηκε ως ένα από τα κορυφαία της Ευρώπης

Στα διεθνή βραβεία «2022 Airport Service Quality (ASQ) Awards» διακρίθηκε πρόσφατα η Fraport Greece για το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία», ως ένα από τα κορυφαία αεροδρόμια στην Ευρώπη, στην κατηγορία των αερολιμένων που διαχειρίζονται 5 έως 15 εκατομμύρια επιβάτες το χρόνο. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου θεσμού είναι το ότι τα κριτήρια της βράβευσης βασίζονται στην άμεση αξιολόγηση από τον ταξιδιώτη, η οποία πραγματοποιείται την ημέρα του ταξιδιού, παρέχοντας την πληρέστερη δυνατή εικόνα της εμπειρίας και ικανοποίησης του επιβάτη.

22.02.2023
Εργασίες αναμόρφωσης των ζωνών ασφαλείας του διαδρόμου στο Αεροδρόμιο της Σαντορίνης

Στο πλαίσιο του έργου της περαιτέρω πολυεπίπεδης αναβάθμισης των περιφερειακών αεροδρομίων, η Fraport Greece Φορέας Λειτουργίας και Διαχείρισης του Αεροδρομίου της Σαντορίνης, θα προχωρήσει σε εργασίες αναμόρφωσης των ζωνών ασφαλείας του διαδρόμου του αεροδρομίου.

07.02.2023
Εργασίες αντικατάστασης ασφαλτοτάπητα του δρόμου του Αεροδρομίου Μυκόνου

Στο πλαίσιο ενός ευρύτερου σχεδιασμού για την περαιτέρω αναβάθμιση του ήδη υψηλού επιπέδου ασφάλειας και λειτουργίας των περιφερειακών αεροδρομίων, η Fraport Greece Φορέας Λειτουργίας και Διαχείρισης του Αεροδρομίου της Μυκόνου, θα προχωρήσει σε εργασίες αντικατάστασης ασφαλτοτάπητα του δρόμου, ο οποίος εκτείνεται σε όλη την αστική περιοχή, μπροστά στην είσοδο του αεροδρομίου της Μυκόνου.

03.01.2023
Εργασίες αναμόρφωσης διαδρόμου στο Αεροδρόμιο της Ρόδου «Διαγόρας»

Στο πλαίσιο του έργου της περαιτέρω πολυεπίπεδης αναβάθμισης των περιφερειακών αεροδρομίων, η Fraport Greece Φορέας Λειτουργίας και Διαχείρισης του Αεροδρομίου Ρόδου «Διαγόρας» θα προχωρήσει σε εργασίες αναμόρφωσης του διαδρόμου του αεροδρομίου.

21.12.2022
Εργασίες αναμόρφωσης και ανακατασκευής διαδρόμου στο Αεροδρόμιο της Κέρκυρας «Ιωάννης Καποδίστριας»

Στο πλαίσιο του έργου της περαιτέρω πολυεπίπεδης αναβάθμισης των περιφερειακών αεροδρομίων, η Fraport Greece Φορέας Λειτουργίας και Διαχείρισης του Αεροδρομίου Κέρκυρας «Ιωάννης Καποδίστριας» θα προχωρήσει σε εργασίες αναμόρφωσης και ανακατασκευής του διαδρόμου του αεροδρομίου.

14.12.2022
Η Θεσσαλονίκη σταθερά στον πυρήνα του αναπτυξιακού σχεδιασμού για την AEGEAN και την Fraport Greece

Σε κοινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη η AEGEAN και η Fraport Greece παρουσίασαν τη δραστηριότητα τους στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και την κυρίαρχη θέση που κατέχει ο προορισμός στη στρατηγική των δύο εταιρειών.

03.11.2022
Συνάντηση ενημέρωσης και απολογισμού της Fraport Greece με τους τουριστικούς φορείς της Κέρκυρας

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 στην πόλη της Κέρκυρας, συνάντηση και ανοικτή συζήτηση στελεχών της Fraport Greece με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και των Επαγγελματικών και Εμπορικών Σωματίων του νομού Κέρκυρας και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, όπως και εκπροσώπων των τοπικών μέσων ενημέρωσης.

29.09.2022
Η Fraport Greece αναβάθμισε τις παιδικές χαρές και τους χώρους άθλησης σε σχολεία του Δήμου Χανίων

Η Fraport Greece αφοσιωμένη στην ενίσχυση και την ευημερία των κοινοτήτων στις οποίες δραστηριοποιείται, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού Σχολείου και των 11ου και 27ου Νηπιαγωγείων του Δήμου Χανίων, ανέλαβε το σχεδιασμό, τη διαμόρφωση και το κόστος εξοπλισμού δύο παιδικών χαρών, καθώς και την αναδιαμόρφωση και τον εξοπλισμό του κλειστού γυμναστηρίου του σχολικού συγκροτήματος.

28.09.2022
Συνάντηση της Fraport Greece με τους τοπικούς φορείς των Χανίων

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 στο χώρο εκδηλώσεων «Μίκης Θεοδωράκης» στα Χανιά, συνάντηση και ανοικτή συζήτηση στελεχών της Fraport Greece με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και των επαγγελματικών και εμπορικών σωματίων του νομού Χανίων και της περιφέρειας Κρήτης, όπως και εκπροσώπων των τοπικών μέσων ενημέρωσης.

04.08.2022
Η Fraport Greece και η Air France στηρίζουν τη δράση του ΑΡΧΕΛΩΝ στη Ζάκυνθο

H Fraport Greece και η Air France με αφορμή το νέο δρομολόγιο Παρίσι-Ζάκυνθος που «εγκαινιάστηκε» στις αρχές Ιουλίου, προχωρούν στην ενεργή στήριξη του μη κερδοσκοπικού σωματείου ΑΡΧΕΛΩΝ, που δραστηριοποιείται εδώ και σχεδόν 40 χρόνια στο νησί του Ιονίου, με γνώμονα την προστασία των θαλάσσιων χελωνών και των βιοτόπων τους.

21.06.2022
Η Fraport Greece έλαβε και φέτος πιστοποίηση από τον Διεθνή Οργανισμό Αεροδρομίων, σχετικά με την εφαρμογή μέτρων αναχαίτισης της διασποράς του κορωνοϊού

Για μια ακόμη χρονιά τα 14 αεροδρόμια που διαχειρίζεται η Fraport Greece έλαβαν πιστοποίηση από τον Διεθνή Οργανισμό Αεροδρομίων (ACI World), για την εφαρμογή σειράς μέτρων και βέλτιστων πρακτικών με στόχο τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

11.04.2022
Η Fraport Greece γιορτάζει πέντε χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Σήμερα, η Fraport Greece γιορτάζει τα πρώτα πέντε χρόνια δυναμικής παρουσίας στην Ελλάδα – ορόσημο που αναδεικνύεται από μια από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές επενδύσεις στη χώρα, την επιτυχημένη πορεία δράσης και λειτουργικής τεχνογνωσίας της εταιρείας, καθώς και από την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό των 14 περιφερειακών αεροδρομίων.

03.02.2022
Καιρικές συνθήκες στη Σαντορίνη

Απρόσκοπτη η λειτουργία του αεροδρομίου

16.12.2021
Η Fraport Greece στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του λαθρεμπορίου άγριων ζώων

H Fraport Greece, επεκτείνοντας την στρατηγική της για την προστασία της βιοποικιλότητας στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια και σε στενή συνεργασία με το ACI World, υπέγραψε την Διακήρυξη του Μπάκιγχαμ «Ενωμένοι για την Άγρια Ζωή» για την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου  άγριων ζώων.

31.05.2021
INCREDIBLE GREECE: Το ολοκαίνουργιο περιοδικό της Fraport Greece

H Fraport Greece σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Δραγούνη προχωρούν από φέτος το καλοκαίρι στην έκδοση ενός ολοκαίνουριου, ξεχωριστού περιοδικού για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας.

19.05.2021
Η Fraport Greece «Καλωσορίζει το Αύριο» στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια, παρουσία του Έλληνα Πρωθυπουργού

- Η εκδήλωση για τα ταυτόχρονα εγκαίνια των 14 περιφερειακών αεροδρομίων πραγματοποιήθηκε στο Αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης - Μέσα από μια εκδήλωση με ιδιαίτερο συμβολισμό, η Fraport Greece σηματοδότησε την ολοκλήρωση του εμβληματικού προγράμματος ύψους 440 εκ. ευρώ για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των 14 αεροδρομίων

12.05.2021
Πιστοποίηση 14 αεροδρομίων διαχείρισης Fraport Greece από τον Διεθνή Οργανισμό Αεροδρομίων σχετικά με την εφαρμογή μέτρων με στόχο την αναχαίτιση της διασποράς του κορωνοϊού

Μια καίριας σημασίας πιστοποίηση σχετικά με την  εφαρμογή μέτρων κατά του Covid-19 έλαβαν πρόσφατα και τα 14 αεροδρόμια που διαχειρίζεται η Fraport Greece.

10.02.2021
Ολοκληρώθηκε το επενδυτικό πρόγραμμα αναβάθμισης των 14 αεροδρομίων από τη Fraport Greece

Σε λιγότερο από  τέσσερα χρόνια εργασιών, παραδίδονται 14 αναβαθμισμένα και καινούργια αεροδρόμια. Νέες υπηρεσίες, μεγαλύτερες ανέσεις, περισσότερες επιλογές

15.09.2020
Η Fraport Greece σύμμαχος στη διάσωση της πανίδας

- Η εταιρεία συνέβαλε στην καμπάνια διάσωσης του υπό εξαφάνιση Πρασινόφρυνου στο νησί της Ιθάκης
- Νεαρά αμφίβια του είδους έχουν ήδη παρατηρηθεί μετά την έναρξη του προγράμματος διάσωσης

04.08.2020
Στρατηγική συνεργασία Fraport Greece και Ομίλου Ιατρικού Αθηνών με τη δημιουργία υπηρεσίας μοριακού διαγνωστικού ελέγχου Covid-19

Οι ταξιδιώτες στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, θα έχουν σύντομα τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τεστ μοριακής ανίχνευσης (rRT-PCR) του κορωνοϊού.

09.06.2020
Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε η ΔΕΗ με την FRAPORT GREECE

Στο πλαίσιο της επέκτασης των δραστηριοτήτων της ΔΕΗ Α.Ε. στην παροχή υπηρεσιών ηλεκτροκίνησης, η ΔΕΗ ανακοινώνει ότι υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας (MoU) με την Fraport Greece.

02.06.2020
Νέα δρομολόγια συνδέουν την Ελλάδα με μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές

- Νέα δρομολόγια για Μύκονο, Σαντορίνη, Ρόδο, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα και Ζάκυνθο από Volotea και Wizz Air
- Άμεση η ανταπόκριση των αεροπορικών εταιρειών στην επανεκκίνηση της αγοράς
- «Mαζί να απογειώσουμε και πάλι τον τουρισμό στη χώρα μας» Γ. Βήλος, Γενικός Δ/ντης Ανάπτυξης Fraport Greece

26.03.2020
Δωρεά 500.000 χειρουργικών μασκών για την ενίσχυση του τομέα υγείας και την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19 από τον Όμιλο Κοπελούζου και τη Fraport Greece

Η δωρεά καλύφθηκε ισόποσα από τους δυο οργανισμούς - Σύσσωμο το προσωπικό και οι διοικήσεις των δυο εταιρειών απευθύνουν ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στο σύνολο των εργαζομένων στους τομείς της Υγείας και της Πολιτικής Προστασίας για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο

23.03.2020
Συχνές ερωτήσεις για τα μέτρα προστασίας εναντίον του Covid-19 που εφαρμόζει η Fraport Greece στα 14 αεροδρόμια

Παρακάτω θα βρείτε απαντήσεις στις πιο συνηθισμένες απορίες σχετικά με τα μέτρα που έχει λάβει η Fraport Greece προκειμένου να διασφαλίσει την ασφάλεια των ταξιδιωτών στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια.

16.03.2020
Τα μέτρα σχετικά με τον Κορωνοϊό που εφαρμόζει η Fraport Greece στα 14 αεροδρόμια

Για την καλύτερη ενημέρωση του επιβατικού κοινού, σας γνωστοποιούμε τα μέτρα προστασίας που λαμβάνει η Fraport Greece

25.02.2020
Το αεροδρόμιο της Σκιάθου στη λίστα με τα πιο Θεαματικά Αεροδρόμια της Ευρώπης

Το πλήρως εκσυγχρονισμένο «Αλέξανδρος» Παπαδιαμάντης για πρώτη φορά υποψήφιο στην κατηγορία «Θεαματικά Αεροδρόμια» 2020 - Η ψηφοφορία για την επιλογή του κορυφαίου της κατηγορίας έχει ήδη ξεκινήσει - Ψηφίστε τώρα το «Saint Martin» της Ελλάδας!

06.02.2020
Έναρξη επιχειρησιακής λειτουργίας του νέου τερματικού σταθμού στο αεροδρομίου Μυτιλήνης «Οδυσσέας Ελύτης»

- Από την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου το αεροδρόμιο λειτουργεί στις νέες εγκαταστάσεις έκτασης 7.185 τ.μ. - Οι πρώτοι επιβάτες έφθασαν με πτήση από Αθήνα, σήμερα στις 08:10 π.μ.

30.01.2020
Νέα εποχή για το αεροδρόμιο της Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος»

- Fraport Greece CEO Alexander Zinell: «Τα εγκαίνια του αεροδρομίου της Καβάλας σηματοδοτούν την απαρχή της νέας εποχής για 14 αεροδρόμια στην Ελλάδα» - Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του αναβαθμισμένου και εκσυγχρονισμένου αεροδρομίου της Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος» - Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ κ Στέφανος - Πλήθος εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και των παραγωγικών φορέων στην τελετή

13.08.2019
Ψήφος εμπιστοσύνης από τις αεροπορικές εταιρείες στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία»

Το αεροδρόμιο «Μακεδονία» στους φιναλίστ των βραβείων «World Routes Airport Marketing Awards»

27.06.2019
Η Fraport Greece παρουσιάζει τα νέα σχέδια του αεροδρομίου Μυκόνου

Παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική σε ένα σύγχρονο αεροδρομικό περιβάλλον - Eπένδυση ύψους 25 εκατ. ευρώ για την ολοκλήρωση του έργου το 2021

15.04.2019
Χρυσό βραβείο για τη Fraport Greece στα Tourism Awards 2019

Σημαντική διάκριση για τη στρατηγική αναβάθμιση των υποδομών στα 14 αεροδρόμια που διαχειρίζεται η Fraport Greece

11.04.2019
Δύο χρόνια Fraport Greece στο τιμόνι των 14 περιφερειακών αεροδρομίων

Ποια έργα ολοκληρώθηκαν, ποια η πρόοδος συνολικά και η στήριξη της ελληνικής οικονομίας σε αριθμούς

04.04.2019
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3ο Airport Run στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης «Οδυσσέας Ελύτης»

170 αθλητές από τη Λέσβο, όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό - Τα έσοδα διατέθηκαν για τη στήριξη του «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

20.03.2019
Tα Airport Run επιστρέφουν: Ευκαιρία για άθληση και προσφορά!

3ος σταθμός το αεροδρόμιο Μυτιλήνης «Οδυσσέας Ελύτης»
Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019 στις 11:00

07.02.2019
Προστασία της άγριας ζωής στο πλαίσιο της αειφόρου ανάπτυξης των αεροδρομίων διαχείρισης της Fraport Greece

Ενημέρωση των πυροσβεστών στον αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» για τον ασφαλή χειρισμό των ερπετών

05.01.2019
Ανακοίνωση της Fraport Greece για τη λειτουργία του Αεροδρομίου «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη

Με αφορμή τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν τις  τελευταίες 48 ώρες στη Βόρεια Ελλάδα, η Fraport Greece ενημερώνει ότι:

23.11.2018
Η Black Friday προσγειώνεται στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Εξαιρετικά χαμηλές τιμές σε γνωστά καταστήματα στο SKG

05.09.2018
Η Fraport Greece προσφέρει υπηρεσία «off airport check-in» στους επισκέπτες της ΔΕΘ

Η υπηρεσία θα παρέχεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο από την Fraport Greece στην «καρδιά» της έκθεσης, περίπτερο Β13

07.08.2018
Είσοδος της Burger King στην Ελλάδα μέσα από τα αεροδρόμια της Fraport Greece

Ο κορυφαίος πολυεθνικός όμιλος SSP επιλέγει την Fraport Greece για το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας Burger King στην Ελλάδα

03.08.2018
Η Fraport Greece παρουσιάζει σχέδια ανάπτυξης ύψους 16 εκατ. ευρώ για το αεροδρόμιο Σκιάθου «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης»

Στο πλαίσιο ανοιχτών εκδηλώσεων ενημέρωσης που πραγματοποιεί η Fraport Greece  στις περιοχές των 14 αεροδρομίων που διαχειρίζεται, παρουσιάστηκαν την Πέμπτη 2 Αυγούστου, σε ένα αμοιβαίο κλίμα συνεργασίας, τα σχέδια της εταιρείας για την στρατηγική αναβάθμιση του αεροδρομίου της Σκιάθου «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης».

05.07.2018
Αειφόρος Διαχείριση του Χρυσού Τσακαλιού στο Αεροδρόμιο Σάμου

Η Fraport Greece και το Ινστιτούτο «Αρχιπέλαγος» υλοποιούν καινοτόμο πρόγραμμα για την προστασία της άγριας ζωής στην περιοχή του αεροδρομίου

20.06.2018
Σημαντική βράβευση της Fraport Greece στα EMEA Finance’s Project- Finance Awards 2017

Διακρίθηκε ως το «Καλύτερο έργο στον τομέα Υποδομών και Μεταφορών στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη»

13.06.2018
Η Fraport Greece προσφέρει κίνητρα για την Ανάπτυξη Νέων Διεθνών Δρομολογίων

Έκπτωση  στα αεροναυτιλιακά τέλη της τάξεως του 50% κατά τους χειμερινούς μήνες - Εφαρμογή από την χειμερινή περίοδο 2018-2019

07.06.2018
Νέες αεροπορικές συνδέσεις καλοκαιρινής περιόδου 2018 στα 14 αεροδρόμια

21% αύξηση της επιβατικής κίνησης σε σχέση με τον Μάϊο 2017 - Περισσότερα δρομολόγια, περισσότερες επιλογές για όλους - Νέες συνδέσεις από Ντόχα, Λονδίνο , Μπέρμιγχαμ, Γλασκόβη, Νιουκασλ, Μπέλφαστ, Εδιμβούργο, Βερολίνο, Νυρεμβέργη, Ντίσελντορφ, Ζυρίχη, Αμβούργο, Δρέσδη, Ερφούρτ, Μούνστερ κ.α.

31.05.2018
Παρουσίαση σχεδίων ύψους 27 εκατ. ευρώ για το Αεροδρόμιο Κεφαλονιάς από την Fraport Greece

Σε έναν γόνιμο διάλογο, τα στελέχη της εταιρείας συζήτησαν με την τοπική κοινότητα  τα έργα επέκτασης και αναβάθμισης του αερολιμένα και τις προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης που δημιουργούνται.  

27.04.2018
Εποικοδομητικές συναντήσεις της Fraport Greece με την κοινωνία των Χανίων για την «απογείωση» του αεροδρομίου «Ι. Δασκαλογιάννης»

Στο πλαίσιο ανοιχτών εκδηλώσεων ενημέρωσης που πραγματοποιεί η Fraport Greece  στις περιοχές των 14 αεροδρομίων που διαχειρίζεται, παρουσιάστηκαν την Πέμπτη 19 Απριλίου, τα σχέδια της εταιρείας για την στρατηγική αναβάθμιση του αεροδρομίου των Χανίων, «Ιωάννης Δασκαλογιάννης». 

01.03.2018
Η Fraport Greece επενδύει στην πυρασφάλεια

Αγορά 10 νέων υπερσύγχρονων πυροσβεστικών οχημάτων αξίας 4 εκατ. ευρώ - Αντικατάσταση ατομικού εξοπλισμού προστασίας

26.02.2018
Fraport Greece: 30 Νέες Θέσεις Απασχόλησης

Ενίσχυση του Ανθρώπινου Δυναμικού με νέες προσλήψεις στα 14 αεροδρόμια - Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: 4 Μαρτίου 2018

21.02.2018
Τα Airport Run επιστρέφουν, επόμενος σταθμός η Κεφαλονιά

Μετά το απόλυτα επιτυχημένο πρώτο Airport Run στην Καβάλα, το δεύτερο θα λάβει χώρα στην Κεφαλονιά στις 11 Μαρτίου.

14.02.2018
Παρουσίαση των σχεδίων αξίας 13 εκατ. ευρώ της Fraport Greece για το Αεροδρόμιο Ζακύνθου «Διονύσιος Σολωμός»

Ζάκυνθος – Σε κλίμα συνεργασίας και αισιοδοξίας παρουσίασε η Fraport Greece τα σχέδιά της συνολικής αξίας 13 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη του αεροδρομίου Ζακύνθου «Διονύσιος Σολωμός» κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης που έλαβε χώρα την Τετάρτη.

19.01.2018
Νέος Διευθυντής Λειτουργιών της Fraport Greece ο Ηλίας Μαραγκάκης

Ο Ηλίας Μαραγκάκης, στέλεχος με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στην διαχείριση αεροδρομίων,  αναλαμβάνει Διευθυντής Λειτουργιών της Fraport Greece

13.12.2017
Παρουσίαση των σχεδίων αξίας 10 εκ. ευρώ της Fraport Greece για το Αεροδρόμιο Καβάλας «Μ. Αλέξανδρος»

Α. Ζinell: «Μέσα σε μόλις ένα χρόνο, η Fraport Greece θα αλλάξει τον τερματικό σταθμό βελτιώνοντας σημαντικά την επιβατική εμπειρία»

05.12.2017
Παρουσίαση των σχεδίων της Fraport Greece για το Αεροδρόμιο Κω «Ιπποκράτης»

Α. Ζinell: «Στόχος μας είναι το καλοκαίρι του 2020 να υποδεχθούμε τους επισκέπτες του νησιού σε ένα ολοκαίνουργιο αεροδρόμιο, το αεροδρόμιο που θα αξίζει στην Κω και τους κατοίκους της.»

01.12.2017
Fraport Greece: «Επιβεβαιώνονται, δυστυχώς, οι ανησυχίες μας για ακυρώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» εξαιτίας των έργων που υλοποιεί το Δημόσιο».

Οι σημερινές ακυρώσεις πτήσεων από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης από διεθνή αεροπορική εταιρία, επιβεβαίωσαν τις έντονες ανησυχίες που είχαν διατυπώσει, εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο, η Fraport Greece, οι τοπικές αρχές, τοπικοί τουριστικοί φορείς και αεροπορικές εταιρείες σχετικά με την υλοποίηση των έργων στο αεροδρόμιο από το Δημόσιο και την ακόλουθη μείωση της κίνησής του.

21.11.2017
Ξεκίνησαν τα έργα στο αεροδρόμιο Κεφαλονιάς «Άννα Πολλάτου» από τη Fraport Greece
  • Βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη σημαντικές εργασίες αναβάθμισης στο οδόστρωμα του διαδρόμου προσγείωσης-απογείωσης, στον Πύργο Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας και στο κτήριο του αεροδρομίου
  • Τα έργα θα ολοκληρωθούν το καλοκαίρι του 2019, με την κατασκευή του νέου Τερματικού Σταθμού
14.11.2017
1ο Airport Run στην Ελλάδα: 248 δρομείς προσέφεραν με τη συμμετοχή τους στο «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και τον σύλλογο «Πνοή για το Παιδί και την Οικογένεια»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Airport Run στην Ελλάδα την Κυριακή, 5 Νοεμβρίου στο αεροδρόμιο Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος». 

02.11.2017
Παρουσίαση των σχεδίων της Fraport Greece για το Αεροδρόμιο Μυτιλήνης

Α. Ζinell: «Η Λέσβος θα αποκτήσει τη θέση που της αξίζει ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς»

25.10.2017
Airport Run στην Ελλάδα για πρώτη φορά: ευκαιρία για άθληση και προσφορά!

Πρώτος σταθμός το αεροδρόμιο Καβάλας την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

16.10.2017
Παρουσίαση των σχεδίων της Fraport Greece για το Αεροδρόμιο Σαντορίνης

Α. Ζinell: «Το αεροδρόμιο Σαντορίνης θα αποτελέσει σε λίγα χρόνια άλλο ένα βασικό στοιχείο της παγκόσμιας φήμης του νησιού»

10.10.2017
Η Fraport Greece ξεκινά τα έργα στο αεροδρόμιο Μυκόνου με την ανακατασκευή του διαδρόμου από-προσγείωσης

Νέος, ασφαλής, συμβατός με τα διεθνή πρότυπα διάδρομος από-προσγείωσης ικανός να υποστηρίξει την προβλεπόμενη επιβατική κίνηση τα επόμενα 20 χρόνια

06.10.2017
Fraport Greece: Στοιχεία Επιβατικής Κίνησης Σεπτεμβρίου 2017

Τον Σεπτέμβριο 2017 τα 14 αεροδρόμια που διαχειρίζεται η Fraport Greece σημείωσαν σημαντική αύξηση φτάνοντας τους 4.2 εκατ. επιβάτες – αύξηση 11.4% σε σχέση με την ίδια περίοδο το 2016. 

29.09.2017
Διευκρινίσεις σχετικά με τη διαδικασία Επίλυσης Τεχνικών Διαφορών

Η πραγματοποίηση της μεγαλύτερης παραχώρησης στην ιστορία της Ελλάδας αποτελεί ένα σύνθετο και πολύπλοκο, τεχνικά και λειτουργικά, έργο. 

14.09.2017
Farewell Concert από την Κ.Ο.Θ. στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης

Μία ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα το μεσημέρι όσους αναχωρούσαν από το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης. 

13.09.2017
Δελτίο Τύπου

H Fraport Greece σε συνέχεια σημερινών δηλώσεων του Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, κ. Χρήστου Σπίρτζη διευκρινίζει:

25.07.2017
Παρουσίαση των σχεδίων της Fraport Greece για το Αεροδρόμιο «Διαγόρας»

Α. Ζinell: «Σύντομα η Ρόδος θα αποκτήσει ένα αεροδρόμιο άξιο υπερηφάνειας»

21.07.2017
Ενημέρωση της Fraport Greece για το αεροδρόμιο Κω

Με αφορμή τη σεισμική δραστηριότητα την Παρασκευή, 21.07.17 η Fraport Greece ενημερώνει ότι το αεροδρόμιο λειτουργεί κανονικά και με απόλυτη ασφάλεια για επιβάτες και πτήσεις. 

16.05.2017
H Fraport Greece παρουσιάζει τα σχέδιά της για ένα αεροδρόμιο αντάξιο της παγκόσμιας φήμης της Μυκόνου

Mύκονος - Σε εκδήλωση που πραγματοποίησε η Fraport Greece στο νησί της Μυκόνου την Παρασκευή 12 Μαΐου 2017, παρουσιάστηκαν τα σχέδια της εταιρείας για το Αεροδρόμιο Μυκόνου σε εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, των τοπικών τουριστικών φορέων και τα τοπικά ΜΜΕ.

05.05.2017
H Fraport Greece παρουσιάζει το μέλλον του Αεροδρομίου «Ιωάννης Καποδίστριας»

Κατασκευή νέου τερματικού σταθμού - Σημαντικές παρεμβάσεις για τη βελτίωση της εμπειρίας των επιβατών και την αναβάθμιση της Κέρκυρας ως τουριστικό προορισμό

11.04.2017
Ξεκίνησε η παραχώρηση των 14 ελληνικών περιφερειακών αεροδρομίων στη Fraport Greece

Η Fraport Greece κατέβαλε στο ελληνικό δημόσιο το συνολικό προκαταβολικό ποσό ύψους 1,234 δις. ευρώ - Επενδύσεις 400 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη και επέκταση των υποδομών στα αεροδρόμια μέχρι το 2021 - Έμφαση στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, των λειτουργικών διαδικασιών και της εμπειρίας των επιβατών

27.03.2017
Η Fraport Greece και η θυγατρική της Dufry “Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών” υπέγραψαν σύμβαση 30 ετών για 14 Ελληνικά αεροδρόμια

Η τριακονταετής σύμβαση  προβλέπει τον υπερδιπλασιασμό των σημερινών εμπορικών χώρων από 5.000 τ.μ. σε περισσότερα από 12.000 τ.μ.. Τα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών

27.03.2017
Κοινοπραξία δανειστών παρέχει χρηματοδότηση στην Fraport Greece για την παραχώρηση των 14 ελληνικών περιφερειακών αεροδρομίων

Μακροπρόθεσμη χρηματοδότηση ύψους 968,4 εκατ. ευρώ συνολικά από ALPHA BANK , BSTDB, EBRD, EIB και IFC 

23.03.2017
Υπογραφή συμβάσεων μεταξύ της Fraport Greece και της Intrakat για τα κατασκευαστικά έργα στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια

Oι Fraport Greece και Intrakat υπέγραψαν δύο συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού € 357 εκατ

22.03.2017
Τα σχέδια της Fraport Greece για τη νέα εποχή των 14 αεροδρομίων

Νέα, μοντέρνα εικόνα για τις 14 «πύλες» του ελληνικού τουρισμού - Επενδύσεις και λειτουργίες για τη βελτίωση της ταξιδιωτικής  εμπειρίας

06.03.2017
Έτοιμη να παραλάβει τα 14 αεροδρόμια η Fraport Greece

Alexander Zinell, ΔΝΣ Fraport Greece: «Χρηματοοικονομική επάρκεια και επιχειρησιακή ετοιμότητα για την ομαλή και ασφαλή λειτουργία των 14 αεροδρομίων»

23.02.2017
Υπογραφή Σύμβασης για τις υπηρεσίες Πυρόσβεσης στα περιφερειακά αεροδρόμια μεταξύ Fraport Greece και Ελληνικού Δημοσίου

Προτεραιότητα η ύψιστη ασφάλεια – Θα απασχοληθούν 540 πυροσβέστες – Η Fraport Greece θα καλύψει τις αμοιβές των πυροσβεστών και τα σχετικά κόστη 

17.02.2017
Συνάντηση της Fraport Greece με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Καβάλας

Ο επιτυχής διάλογος ενισχύει το πνεύμα συνεργασίας - Στόχος είναι η δημιουργία συνεργειών και συνεργασιών – Η Fraport Greece είναι έτοιμη να αναλάβει την λειτουργία και διαχείριση των 14 αεροδρομίων

15.02.2017
Ενημερωτική συνάντηση με εμπλεκόμενους φορείς στη λειτουργία των 14 περιφερειακών αεροδρομίων από τη Fraport Greece

Ενόψει της ανάληψης της διαχείρισης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, η Fraport Greece πραγματοποίησε στις 13 Φεβρουαρίου στην Αθήνα ενημερωτική ημερίδα με σκοπό την άρτια προετοιμασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων στη λειτουργία των αεροδρομίων.

20.10.2016
H Fraport Greece παρουσιάζει το μέλλον του Αεροδρομίου «Μακεδονία»

Έμφαση στην άνεση, στην ασφάλεια και στη λειτουργικότητα με στόχο οι επιβάτες να απολαμβάνουν μία άρτια ταξιδιωτική εμπειρία - Αναμένεται 48% αύξηση του αριθμού των επιβατών μέχρι το 2026

01.08.2016
Η Fraport Greece, σε διαβούλευση, παρουσίασε τα αερολιμενικά τέλη στους Εκπροσώπους Αεροπορικών Εταιρειών της Θεσσαλονίκης

Η Fraport Greece, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρουσίασε το σύστημα αερολιμενικών τελών για το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, το οποίο θα εφαρμοστεί με την ανάληψη της διαχείρισης του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης από την Fraport Greece.

21.07.2016
H Fraport Greece ανακοινώνει τους νέους διευθυντές του Τεχνικού & Οικονομικού Τμήματος

Η Fraport Greece ανακοινώνει τον διορισμό δύο διευθυντών στο εκτελεστικό συμβούλιο: Ο Μπιλ Φούλερτον αναλαμβάνει Διευθυντής του Τεχνικού Τμήματος (CTO) και ο Βαγγέλης Μπαλτάς αναλαμβάνει Διευθυντής του Οικονομικού Τμήματος (CFO). 

21.06.2016
«Επενδύοντας στο μέλλον της Ελλάδας»

Βασικά σημεία των ομιλιών του Προέδρου του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Fraport AG, Dr. Stefan Schulte, στη Γενική Συνέλευση του Ελληνογερμανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και στην 26η Γενική Συνέλευση, του Συνεδρίου & της Έκθεσης του ACI Europe

23.05.2016
Δήλωση του Alexander Zinell, που έχει διοριστεί Διευθύνων Σύμβουλος της Fraport Greece

H Fraport Greece χαιρετίζει την επικύρωση των συμβάσεων παραχώρησης για τα περιφερειακά αεροδρόμια από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

11.05.2016
H επένδυση για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια στο επίκεντρο

Συνέντευξη του Προέδρου του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Fraport AG, Dr. Stefan Schulte, στην ενημερωτική εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ «Ιστορίες» και στη δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη (Τρίτη, 10 Μαΐου 2016)

15.04.2016
O Alexander Zinell ορίστηκε CEO της Fraport Greece.

Ο Alexander Zinell υπήρξε, από το 2009, επικεφαλής στον τομέα διεθνών επενδύσεων, τον τομέα που ασχολείται με τις διεθνείς συμβουλευτικές δραστηριότητες και συμμετοχές της Fraport AG. Διαθέτει πολλά χρόνια εμπειρίας στο εξωτερικό.

14.12.2015
Η κοινοπραξία Fraport - Κοπελούζου υπέγραψε τις Συμβάσεις παραχώρησης για τη διαχείριση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων.

Επίκειται ανάληψη της λειτουργίας των αεροδρομίων το φθινόπωρο του 2016 - Τα Περιφερειακά Αεροδρόμια είναι ζωτικής σημασίας για την ενίσχυση και την ανάπτυξη της Ελληνικής Τουριστικής Βιομηχανίας.

Νομικές Πληροφορίες| Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων| Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων| Πολιτική Cookies| Χάρτης Ιστοσελίδας