Συχνές Ερωτήσεις

Η συμβολή των εργαζομένων μας στην επιτυχία του έργου της Fraport Greece είναι καίριας σημασίας. Για τον λόγο αυτό, επιδίωξή μας είναι να εντοπίζουμε, να προσελκύουμε και να διατηρούμε τους ικανότερους υποψήφιους, αναλαμβάνοντας τη δέσμευση ότι θα τους βοηθήσουμε να εξελιχθούν επαγγελματικά μαζί μας.

H Fraport Greece αναζητάει ταλαντούχα, δυναμικά και έμπειρα στελέχη, με στόχο να τους προσφέρει επαγγελματικές ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη.

Σε αυτή τη σελίδα, θα δείτε χρήσιμες απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις αναφορικά με την υποβολή βιογραφικού για επαγγελματική καριέρα στην Fraport Greece.

 

Πώς μπορώ να ενημερωθώ για τις ευκαιρίες καριέρας στη Fraport Greece;

Οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας αναρτώνται στην ενότητα «Καριέρα» της εταιρικής ιστοσελίδας, όπου υπάρχει διαθέσιμη η ηλεκτρονική φόρμα υποβολής βιογραφικών σημειωμάτων.

Πώς μπορώ να υποβάλω αίτηση για μία θέση εργασίας στη Fraport Greece;

Μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής φόρμας στην ενότητα «Καριέρα» μπορείτε να υποβάλετε το βιογραφικό σας σημείωμα, αφού πρώτα εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία. Η Fraport Greece δεν ενθαρρύνει την αποστολή αιτήσεων με άλλα μέσα, όπως ταχυδρομείο ή φαξ.

Σε ποια γλώσσα μπορώ να υποβάλω αίτηση;

Οι αιτήσεις είναι δεκτές και στις δύο γλώσσες, τα ελληνικά και τα αγγλικά. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι η αίτησή σας περιλαμβάνει τα στοιχεία επικοινωνίας σας, ώστε να μπορέσουμε να έλθουμε σε επαφή μαζί σας, σε περίπτωση που το δικό σας Προφίλ Υποψηφίου ταιριάζει με τις απαιτήσεις μας.

Μπορώ να υποβάλω αίτηση για περισσότερες από μία θέσεις εργασίας;

Ναι, μπορείτε. Μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής φόρμας, θα πρέπει να υποβάλετε και μία ξεχωριστή αίτηση για την κάθε θέση που σας ενδιαφέρει.

Μπορώ να υποβάλω αίτηση για κάποια πρόσθετη θέση που δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα διαθέσιμων θέσεων εργασίας;

Ναι, μπορείτε. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να αιτηθείτε μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής φόρμας και στο Πεδίο «Επιθυμητός Τομέας Εργασίας» να επιλέξετε «Other». Στη συνέχεια, αναφέρετε τη θέση εργασίας που σας ενδιαφέρει, συμπληρώνοντας το πεδίο «Παρακαλώ, διευκρινίστε».

Πότε θα ενημερωθώ για την κατάσταση της αίτησής μου;

Αμέσως μετά την υποβολή της αίτησής σας, θα λάβετε αυτόματη ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η οποία θα επιβεβαιώνει την παραλαβή της αίτησής σας. Οι Υποψήφιοι των οποίων τα προφίλ ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των διαθέσιμων θέσεων εργασίας, θα κληθούν σε συνέντευξη βάσει του χρονοδιαγράμματος κάλυψης των θέσεων. Παρακαλούμε να έχετε υπ’ όψιν σας ότι την περίοδο αυτή, λαμβάνουμε υψηλό αριθμό αιτήσεων και για τον λόγο αυτό ζητούμε την κατανόησή σας.

Θέλω να εργαστώ στη Fraport Greece, όμως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις εργασίας. Μπορώ να στείλω το βιογραφικό μου για μελλοντική χρήση;

Ναι. Ο Τομέας Προσλήψεων της εταιρίας μας έχει δημιουργήσει και διατηρεί ειδική βάση δεδομένων όλων των αιτούντων. Όποτε προκύψει μία νέα θέση εργασίας, o Τομέας Προσλήψεων ανατρέχει στα σχετικά στοιχεία για να καταρτίσει μία τελική λίστα υποψηφίων. Έτσι, ακόμη και αν αυτή τη στιγμή οι διαθέσιμες θέσεις δεν αντιστοιχούν στα προσόντα και τους στόχους σας, θα ήταν σκόπιμη η αποστολή του βιογραφικού σας σημειώματος στη Fraport Greece για μελλοντική χρήση.

Έχω αιτηθεί για μία θέση εργασίας στο παρελθόν. Είναι απαραίτητο να υποβάλω εκ νέου το βιογραφικό μου για μία νέα θέση;

Εάν επιθυμείτε να αιτηθείτε για μία νέα θέση εργασίας, σας προτείνουμε να υποβάλετε την αίτησή σας για τη συγκεκριμένη θέση, κάνοντας σαφή σχετική αναφορά στη συνοδευτική επιστολή.

Επιθυμώ να κάνω την πρακτική μου άσκηση στη Fraport Greece. Τι πρέπει να κάνω;

Η Fraport Greece σχεδιάζει να προσφέρει ευκαιρίες για πρακτική άσκηση σε νέους και ταλαντούχους πτυχιούχους. Μπορείτε να υποβάλετε την αίτησή σας, όταν αντίστοιχες θέσεις ανακοινωθούν στην ενότητα «Καριέρα». Για το σκοπό αυτό, σας συστήνουμε να επισκέπτεστε τακτικά την εταιρική ιστοσελίδα μας.

Τι μου παρέχει το εργασιακό περιβάλλον της Fraport Greece;

Στόχος της Fraport Greece είναι να παρέχει σε όλους τους εργαζομένους της επαγγελματικές και ατομικές ευκαιρίες για την προσωπική τους εξέλιξη. Η Fraport Greece προσεγγίζει με σεβασμό τη διαφορετικότητα όλων των εθνών και των κοινοτήτων, σε πολιτιστικό, ηθικό, κοινωνικό, πολιτικό και νομικό επίπεδο. Η μοναδικότητα του καθενός από τους εργαζομένους μας στη Fraport Greece αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής που εφαρμόζουμε στη διαχείριση ανθρωπίνων πόρων και στην οργανωτική μας δομή.

H Fraport έχει τη φήμη ενός δίκαιου και υπεύθυνου εργοδότη. Αυτό ισχύει τόσο στην έδρα μας, το Αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης που αποτελεί τον μεγαλύτερο εργασιακό χώρο στη Γερμανία, όσο και στις θυγατρικές μας σε όλον τον κόσμο. Η Fraport Greece θα εφαρμόσει τα εταιρικά πρότυπα του μητρικού ομίλου, κατά τον ίδιο τρόπο, και στα ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια.

Σε ποιες περιοχές η Fraport Greece αναζητά προσωπικό;

Η Fraport Greece ετοιμάζει αυτή τη στιγμή τις εγκαταστάσεις των κεντρικών της γραφείων στην Αθήνα. Επίσης, αναζητά δυναμικούς και αφοσιωμένους υποψηφίους για καθένα από τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια.

Έχω μία πολύ ειδική ερώτηση η οποία δεν έχει απαντηθεί εδώ. Πού μπορώ να απευθυνθώ;

Παρακαλούμε να μας αποστείλετε το ερώτημά σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Νομικές Πληροφορίες| Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων| Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων| Πολιτική Cookies| Χάρτης Ιστοσελίδας