Εθελοντική Αναφορά Περιστατικών Αεροπορικής Ασφάλειας (Safety)

Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας

Η ασφάλεια υπήρξε ανέκαθεν υψίστης σημασίας σε όλες τις αεροπορικές δραστηριότητες. Η συνεχής αύξηση του αριθμού των επιβατών στις αερομεταφορές μπορεί να διατηρηθεί μόνο μειώνοντας τον αριθμό των σχετικών με την ασφάλεια περιστατικών. Σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλειας της Αεροπορίας (EASA), είναι υποχρεωτικό για ένα πιστοποιημένο αεροδρόμιο ανοικτό στο κοινό, να διαθέτει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας (SMS) ώστε να επιτύχει ένα ικανοποιητικό επίπεδο ασφάλειας στις αερομεταφορές, ελαχιστοποιώντας την απώλεια ανθρώπινων ζωών, τις ζημιές σε περιουσίες, το πλήγμα στο περιβάλλον και την κοινωνία.

Είναι κρίσιμο να γνωρίζουμε ότι το Τμήμα Ασφάλειας της Fraport Greece διαχειρίζεται, πάντα τηρώντας το απόρρητο, κάθε εθελοντικά υποβαλλόμενη έκθεση περιστατικών. Παρακαλούμε αναφέρετε τις ανησυχίες σας σχετικά με την ασφάλεια και τις επικίνδυνες καταστάσεις, ώστε να μπορέσουμε να προστατεύσουμε τους ανθρώπους από το ενδεχόμενο ατυχημάτων!

Ποιος μπορεί να κάνει την Αναφορά;

Ο καθένας, συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματιών της αεροπορίας, των φίλων της αεροπορίας, των επιβατών και των πολιτών, μπορεί να υποβάλει αυτήν την έκθεση.

Τι να μην αναφέρουμε;

Μην χρησιμοποιείτε αυτήν την φόρμα αναφοράς για καταγγελίες σχετικά με την εξυπηρέτηση πελατών, το θόρυβο ή για συγκεκριμένες αεροπορικές εταιρείες. Ανατρέξτε στις επαφές για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αναφοράς τέτοιου είδους περιπτώσεων.

Ανωνυμία της αναφοράς

Ο διαχειριστής του αεροδρομίου εγγυάται την εμπιστευτικότητα των αναφορών. Εκτός αν υπάρχει ειδικό αίτημα, αυτή η αναφορά είναι εντελώς ανώνυμη

Προσωπικές πληροφορίες

* Εθελοντική αναφορά ασφάλειας

Πρέπει να επιλέξετε μια εθελοντική αναφορά ασφάλειας
Πρέπει να συμπληρώσετε το πεδίο "Επιθυμητή Περιοχή Εργασίας"
Πρέπει να συμπληρώσετε το πεδίο "Επιθυμητή Περιοχή Εργασίας"
Πρέπει να συμπληρώσετε τουλάχιστον ένα πεδίο
* Συγκατατίθεμαι για την επεξεργασία των δεδομένων μου προσωπικού χαρακτήρα σύμφωνα με την δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων της Fraport Greece, την οποία έχω διαβάσει και αποδέχομαι.

Το μήνυμά σας εστάλη επιτυχώς.

Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας.

Νομικές Πληροφορίες| Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων| Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων| Πολιτική Cookies| Χάρτης Ιστοσελίδας