Η Fraport Greece «Καλωσορίζει το Αύριο» στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια, παρουσία του Έλληνα Πρωθυπουργού

- Η εκδήλωση για τα ταυτόχρονα εγκαίνια των 14 περιφερειακών αεροδρομίων πραγματοποιήθηκε στο Αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης - Μέσα από μια εκδήλωση με ιδιαίτερο συμβολισμό, η Fraport Greece σηματοδότησε την ολοκλήρωση του εμβληματικού προγράμματος ύψους 440 εκ. ευρώ για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των 14 αεροδρομίων

19.05.2021

Ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα, αλλά και μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον της χώρας, έστειλε η Fraport Greece κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Καλωσορίζουμε το Αύριο», η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία», σηματοδοτώντας την επίσημη ολοκλήρωση του επενδυτικού προγράμματος ύψους 440 εκατομμυρίων ευρώ για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των 14 περιφερειακών αεροδρομίων που βρίσκονται υπό τη διαχείριση της.

Την τελετή εγκαινίων τίμησε με την παρουσία του ο Πρωθυπουργός, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς και εκπρόσωποι της ελληνικής Πολιτείας, του Τουρισμού και των επιχειρηματικών εταίρων της Fraport Greece. Η εκδήλωση, την οποία παρουσίασε η ηθοποιός κ. Κατερίνα Λέχου, πραγματοποιήθηκε μπροστά από ένα εντυπωσιακό δείγμα μοντέρνας αρχιτεκτονικής αεροδρομίων, τον νέο Τερματικό σταθμό 2 του αεροδρομίου «Μακεδονία».

Αξιοποιώντας την ψηφιακή τεχνολογία για τη δημιουργία ενός εντυπωσιακού σκηνικού, η Fraport Greece, με πρωταγωνιστές τους εργαζομένους της, μηδένισε τις αποστάσεις ανάμεσα στα νέα αεροδρόμια. Τα μέλη της οικογένειας της Fraport Greece καλωσόρισαν επισκέπτες και ταξιδιώτες από ολόκληρο τον κόσμο στις 14 σύγχρονες και προσφάτως αναβαθμισμένες πύλες εισόδου της χώρας, οι οποίες παραδόθηκαν 3 μήνες νωρίτερα από τo συμβατικό χρονοδιάγραμμα.

Ο πρωθυπουργός, κος Κυριάκος Μητσοτάκης, ο κος Χρήστος Κοπελούζος, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Κοπελούζου, ο Dr. Stefan Schulte, διευθύνων σύμβουλος της Fraport AG, και ο κος Alexander Zinell, διευθύνων σύμβουλος της Fraport Greece, εγκαινίασαν τα 14 αεροδρόμια με το «πάτημα» ενός κουμπιού που «άνοιξε τις πόρτες» των νέων αναβαθμισμένων αεροδρομίων.

Κατά τη διάρκεια της τελετής εγκαινίων τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα. Για τον λόγο αυτό, και προκειμένου να διευκολυνθούν όσοι δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λόγω της πανδημίας, η εκδήλωση μεταδόθηκε και μέσω διαδικτύου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την εκδήλωση εδώ.

Πανοραμικό πλάνο από την εκδήλωση στον νέο τερματικό σταθμό του αεροδρομίου Μακεδονία

Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο κ. Χρήστος Κοπελούζος, ο Dr. Stefan Schulte και ο κ. Alexander Zinell πραγματοποιούν τα εγκαίνια στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια

Νομικές Πληροφορίες| Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων| Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων| Πολιτική Cookies| Χάρτης Ιστοσελίδας