Παρουσίαση των σχεδίων αξίας 13 εκατ. ευρώ της Fraport Greece για το Αεροδρόμιο Ζακύνθου «Διονύσιος Σολωμός»

Ζάκυνθος – Σε κλίμα συνεργασίας και αισιοδοξίας παρουσίασε η Fraport Greece τα σχέδιά της συνολικής αξίας 13 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη του αεροδρομίου Ζακύνθου «Διονύσιος Σολωμός» κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης που έλαβε χώρα την Τετάρτη.

14.02.2018

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και όλων των τοπικών φορέων της Ζακύνθου οι οποίοι συζήτησαν με εκπροσώπους της εταιρείας θέματα που αφορούν στο μέλλον του αεροδρομίου και στην τουριστική ευημερία του νησιού.

Tα σχέδια που παρουσίασε η Fraport Greece περιλαμβάνουν την επέκταση του τερματικού σταθμού κατά 432 τ.μ., επέκταση του υφιστάμενου παταριού και αναδιαμόρφωση του με νέα κυλιόμενη σκάλα, κλιμακοστάσιο και ασανσέρ για πρόσβαση σε αυτό, νέα γραφεία αστυνομίας & τελωνείου, νέος υποσταθμός, νέο φυλάκιο εισόδου και νέος πυροσβεστικός σταθμός. Παράλληλα, θα εγκατασταθούν νέα σημεία πληροφόρησης και πώλησης εισιτηρίων. Τέλος, θα γίνει αναδιαμόρφωση του χώρου ελέγχου εισιτηρίων και αύξηση του κατά 33% (από 15 σε 20 desks).

Η Fraport Greece πραγματοποιεί μία σειρά εκδηλώσεων στις 14 περιοχές που εξυπηρετούν τα αεροδρόμια που διαχειρίζεται με στόχο την ανάπτυξη στενών επαφών και σχέσεων εμπιστοσύνης και διαφάνειας με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς των περιοχών.

Νομικές Πληροφορίες| Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων| Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων| Πολιτική Cookies| Χάρτης Ιστοσελίδας